dastanilyas @ gmail.com

Antalya'da çocuk ve gençlerden oluşan ve bu güne kadar birçok başarılı konser veren Üstün Kent Orkestrası Şef Furkan Üstündağ tarafından kurulmuştur. 100 kişilik dev orkestra şimdide Antalya'da yaşayan ve ölümcül kas hastası SMA Tip-1 hastası çocuklar için sahneye çıkacak. Orkestrasının bu anlamlı konserinde tanınmış sanatçı Bora Duran'da sahne alacak.

Orkestra Şefi Furkan Üstandağ'ın açıklamaları şöyle:  "Türk pop müziğinin sevilen ismi Bora Duran, 100 kişilik dev orkestra ile bir araya geliyor. Konserde Bora Duran şarkılarının yanı sıra Atatürk'ün sevdiği türküler ile Barış Manço, Cem Karaca, Aşık Veysel ve Neşet Ertaş 'a ait eserlede seslendirelecek. Piyano, gitar, bas gitar, perkusyon, bateri, keytar saksafon, klarnet, yan flüt, keman ve trompetlerden oluşan 100 kişilik Gençlik kadrosu "Çocuklar, çocuklar için sahnede" mottosuyla konser gelirlerini Antalya'daki 6 SMA'lı bebeğin sağlık harcamalarında kullanacaklarının da altını çiziyorlar. Bu gönüllü müzik hareketi konserine sizleri de bekliyoruz." 

Şef Üstündağ ayrıca "Konserimizin gelirleri Antalya valilik onaylı 6 sma hastası bebeğe gönderilip dekontu @antalya_ustun_kent_orkestrasi adlı sayfamızda yayınlanacaktır. Bilet alıp konsere gelemeyecek yardımseverlerin satın aldığı koltuklara Çocuk sevgi evinden çocuklar getirilecektir." dedi.

Tarih: 24 Aralık 2022 Saat:20.00

Yer: Antalya Aspendos AKM Salonu

Başta Şef Furkan Üstündağ ve orkestaranın koca yürekli çocukları, değerli sanatçı Bora Duran'ı ve emeği geçen bütün kurum ve kuruluşları canı gönülden tebrik ediyorum. Çocukların ortaya koyduğu bu ulvi davranışın yetişkinlere örnek olmasını temenni ediyorum.

Çocuklar, SMA hastası çocukları yaşatacak, Antalya'nın ev sahipliği yapacağı en anlamlı konserde buluşalım.