Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün 3. Dönemi için vaat ettiği 123 projesinden biri olan Kepez Balık Pazarı ve doğal ürünlerin satılacağı ‘Organik Pazar’ın inşası devam ediyor.  Balıksırtına benzer mimari yapıya sahip proje, sahil kenti Antalya’ya çok yakışacak. 

Kepez Belediyesi’nin Fabrikalar Mahallesi’nde 12 bin 500 metre karelik alan içerisinde inşa ettiği Kepez Balık Pazarı ve doğal ürünlerin satılacağı ‘Organik Pazar’ın inşası başarılı bir şekilde ilerliyor. 30 Aralık 2020’de temeli atılarak yapımına başlanan çifte pazarın, duvarları örüldü, betonarme yapısı tamamlanarak, sıra çelik konstrüksiyonla kapatılacak çatıya geldi. Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar’ın betonarme yapısının tamamlanmasıyla balıksırtına benzer mimari çizgilerin tamamı da ortaya çıktı. Kepez Belediyesi’nin balıksırtına benzer mimariyle inşa ettiği Kepez Balık Pazarı ve Organik Pazar, sahil kenti Antalya’ya da çok yakışacak bir proje olacak.  Çifte pazarda restoranlar, dükkanlar, arastas ve şehrin en küçük boyutta inşa edilen camisi de bulunacak.

Ucuz balık ve doğal ürünler

Kepez’in Balık Pazarı, Antalyalılara uygun fiyatta balık, Organik Pazar’da doğal ürünlere ulaşma imkanı sunacak. Balıksırtına benzer mimari çizgilerine sahip çarşının dekorasyonunda da çini sanatı kullanılacak. 5 bin 467 m2 inşaat alanından oluşan balıkçılar pazarının çeşitli büyüklükte 6 adet balıkçı restoranı, 1 adet kafe, 1 adet alakart restoran ile 6 adet balık satış tezgâhı olacak. Organik Pazar da çeşitli büyüklükte 18 adet dükkân ile 18 adet satış tezgâhı bulunacak. Antalyalılar için önemli bir buluşma noktası olacak çarşıda 7 bin metre kare büyüklüğünde otopark ile 105 metre kare cami de hizmet verecek.