Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen ile “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Protokolü”nü imzaladı. Protokolde konuşan Vali Yazıcı; “Antalyalı hayırseverler şehrimize değer katmaya devam ediyor.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Dr. Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen ile Kepez Ahatlı’da 100 metrekarelik alana yapılacak olan “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu Protokolü”nü imzaladı. Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine Vali Ersin Yazıcı, İl Sağlık Müdürü İsmail Başıbüyük, hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen katıldı.
İmzalanan protokolle Kepez Ahatlı’daki Ağız ve Diş Hastanesi binasının bulunduğu arsa üzerine 100 metrekarelik alana “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” yapılacak.
Hayırseverde de Öncü Şehir
Antalya’nın her alanda öncü olduğu gibi hayırsever konusunda da öncü olduğuna vurgu yapan Vali Yazıcı; “Antalyalı hayırseverler şehrimize değer katmaya devam ediyor. Her yönüyle öncü şehir olan Antalya’mız, hayırseverleri konusunda da öncü bir şehir. Hayırseveri bol bir şehir. Rabbim hayırseverlerimizin hayırlarını kabul etsin.” şeklinde konuştu.
Allah Sayınızı Arttırsın
Hayırseverin yaptığı işin çok anlamlı ve önemli olduğuna değinen Vali Yazıcı; “Tüm hayırseverlerimiz bizim başımızın tacı, devletimiz yapıyor ama biz özellikle eğitim, sağlık ve dini tesis alanlarında hayırseverlerimizin katkısından dolayı ayrıca mutlu oluyoruz. Böyle güzel hayırseverlerimiz Antalya’mızda bol miktarda var. Şunun altını çizmek istiyorum. Bu güzel hayrı Allah size nasip etmiş, siz de çok hayırlı bir iş yapıyorsunuz. Allah sayılarınızı arttırsın. Desteğinden ve gönül güzelliğinden dolayı hayırseverlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.
Okul Protokolü’nün imzalanmasının ardından Vali Ersin Yazıcı, hayırsever Gönül Peçen ve kızı Sinem Peçen ile hatıra fotoğrafı çektirdi.