Antalya'da yaşayan sma hastası Eflinsu TURAL'IN bağış kampanyası tamamlandı. Aile ve gönüllüler kampanyanın bitişini balonlar uçurarak kutladı. Yasal prosedürler tamamlandıktan sonra Eflinsu Dubai'ye gidecek.

Sma Gönüllüsü ve Bir Umut Işığı ekibinden Alime Çelik "Valilik izinli yürütülen ,19 aydır zorlu bir kampanyanın ardından sma tip1 hastası Eflinsu Turalın kampanyası tamamlandı. Nihayet bir çocuğumuz daha gen tedavisi olan zolgensmayı alacak." dedi.

SMA KARANLIĞINI YENMEK İÇİN BİR UMUT IŞIĞI HER ZAMAN VARDIR

Çelik ayrıca "Bir Umut Işığı platformu olarak elimizden geldiğince her ay bir bebeğe destek veriyoruz. Eflinsuya çok destek olamasakta, Eflinsunun dedesi Bayram Tural 1umut ışığıdır.Kendi torunun kampanyası devam ederken,smalı bir çok bebeğe destek vermektedir.Aileler ve gönüllüler olarak birbirlerimizle değilde SMA ile savaştığımızı bir kez daha göstermiş olduk.Antalya bebekleri arka arkaya kampanyalarını tamamlıyor.Darısı kampanyası devam tüm bebeklerimize inşallah.Bizler ilaç Türkiye'ye gelene ve tüm bebeklerimiz bu ilacı alana kadar mücadeleye devam edeceğiz.BİR UMUT IŞIĞI DAİMA VARDIR" diye ekledi.