Kemer Belediyesi, STK temsilcileri ile ortaklaşa Türkiye'nin en önemli turizm lokomotifleri arasında yer alan Kemer'in yeni tanıtım videosunu hazırladı.
Kısa süre önce hazırlanan tanıtım videosu, otellerin info kanallarında ve animasyon şovları öncesi misafirlere gösterilen tanıtım videosu, sosyal medya hesaplarında binlerce paylaşım yapıldı.
Kemer'deki turizmciler, Kemer'in ulusal ve uluslararası alanda daha iyi tanıtılması amacıyla hazırlanan tanıtım videosu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) Başkanı Volkan Yorulmaz, yeni tanıtım videosu ile ilgili yaptığı açıklamasında, Kemer'deki sivil toplum kuruluşları ve Kemer Belediyesi iş birliğince tanıtım videoları hazırlandığını söyledi.
Tanıtım videosunda sadece deniz, kum ve güneşin olmadığını anlatan Yorulmaz, “Bunun içinde Kemer'de neler yapılabilir her şeyi anlattık. Bunları otellerdeki misafirlere info kanallarında ve animasyon şovlarının öncesinde anlatıyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) Başkanı Dinçer Sarıkaya ise daha önce etraftan toplama videolar ile Kemer tanıtım videoları hazırlandığını kaydetti.
Kemer'in ciddi bir tanıtım videosuna ihtiyacı olduğunu ve bu ihtiyacı Kemer Belediyesi'nin giderdiğine değinen Sarıkaya, “Yeni tanıtım videosu güzel olmuş. İnsan seyredince heyecanlanıyor. Kemer'in tüm albenisi resmen özetlenmiş. Bu video turizm geliştirme ajansına sunulabilecek bir video olmuş. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Turizmci Metin Peltek de “Son yapılan tanıtım videolarını çok başarılı buluyorum. Yenilikçi ve Kemer'in tüm güzelliklerini ortaya çıkaran görseller. Bu tarz videolara Kemer'in ihtiyacı vardı. Ayrıca Kemer'in belli yerlerinde fotoğraf çektirmek için değişik objeler var. Buralar da ciddi anlamda rağbet görüyor ve Kemer'in tanıtımına katkı sağlıyor. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.
Turizmci Yusuf Çelik ise şunları kaydetti:
“Yeni Kemer tanıtım videosunu Kemer adına çok başarılı buluyoruz. Videoyu misafirlerimizin görmesi için otelimizin info kanallarında görmesini sağlıyoruz. Misafirlerimizin Kemer'i daha iyi tanıması için çalışmalarımız devam edecek.” şeklinde konuştu.
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yeni tanıtım videosu ile ilgili yaptığı açıklamasında, şöyle konuştu:
“Spor drone ile 3.5 dakikalık bir tanıtım filmi hazırladık. Çekimler yapılmadan önce KETOB ve KETAV ile görüştük. Güzel bir tanıtım filmi oldu. Kemer'in sadece deniz, kum ve güneşten ibaret olmadığını, spor destinasyonu da olduğunu anlatan bir film. Bu tanıtım filmi yaz versiyonuydu ve kış versiyonunu da hazırlayacağız. Bu tanıtım filmini şimdi otellerimizde konaklayan misafirlerimize izletiyoruz. Kemer hakkında daha fazla bilgiye sahip oluyorlar. Tanıtım filmlerine devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”