Antalya’da ev hanımı bir grup kadının tiyatro yapmak için kurduğu Antalya Kadın Sahnesini Destekleme Derneği oyuncularının yazdığı ve oynadığı komedi filmi "Zalımın Gülü" Antalya Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda gala gösterimi ile izleyici karşısına çıkıyor.

Amatör Kadın Oyunculardan Müthiş Komedi Filmi: Zalımın Gülü.

KADIN İSTERSE HERŞEYİ BAŞARIR.

Antalya’da ev hanımı bir grup kadının tiyatro yapmak için kurduğu Antalya Kadın Sahnesini Destekleme Derneği oyuncuları müthiş bir komedi filmi çektiler. Dernek başkanı ve oyuncu Sedef Yıldız’ın senaryosunu yazdığı Zalımın Gülü adlı filmi Yeşilçam’ın tanınmış yönetmenlerinden Esat Şekeroğlu yönetti.

Antalya Varsak bölgesinde ve Dernek merkezinde çekilen filmin montajı ve seslendirmesi Patara Film tarafından İstanbul’da yapıldı.


Antalya Muratpaşa Belediyesi işbirliği ve desteği ile "Zalımın Gülü" adlı filmin galası yapılacak. 31 Mart 2023 saat 20.00 da Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak galaya filmin oyuncuları Sedef Yıldız, Demet Şahin, Beyhan Semerci, Nurgül Maydos, Cengiz Demir, Yasemin Uzun, Müşerref Erbay, Leyla Aykaç ve diğer oyuncular katılacak.


Fimde başrollerde oynayan ve aynı zamanda senoryoya imza atan Dernek BAşkanı Sedef Yıldız, Büyükşehir ve Muratpaşa Belediye Başkanı başta olmak üzere sinema severleri filmin galasında görmek istediklerini ve kadın oyunculara destek beklediklerini ifade etti.