Cumhuriyet Halk Partisi’nde milletvekili aday adayı olan Dr. Kazım Doğan CHP Kemer İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  Dr. Doğan, CHP Kemer İlçe Teşkilatı Başkanı Hüsnü Ünal, Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir ve parti yönetimi ile bir araya geldiler. Dr. Doğan aday adaylığını açıklarken sağlık turizmi ve sağlıklı yaşam merkezi hakkında projelerini anlattı. 
 
       Sağlık ve Turizm Bakanlığı'ndan belgeli Türkiye'nin ilk ve tek Sağlıklı Yaşam Otelini kurduklarını ve başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi. Dr. Doğan, kişiye özel Psikoterapi, Fiziksel Terapi, İş Uğraşı Trerapisi, Tamamlayıcı Sağlık Etkinlikleri, Sağlıklı Beslenme programları, bağımlılıkla mücadele hizmetlerinin arasında yer aldığını belirtti. Doğan, ‘’Sağlık turizmin ülkemiz geneline yayılması ve herkesin faydalanması konusunda devlet destekli olması gerekiyor’’ dedi

''Değerli Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri ve Türkiye’nin tüm vatandaşları Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu süreci ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine olan bağlılığımı göz önünde bulundurarak, Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilkelerine ve ideallerine uygun olarak, 2023 milletvekilliği adaylığımı açıklamak istiyorum.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı sürecinde parti içinde ve ittifak ile yaşanan birlik ve beraberlik ruhu, Türkiye’deki demokrasi mücadelesinin en önemli göstergelerinden biridir. Şahsım olarak partimizin ve ülkemizin önümüzdeki iktidar sürecinde liyakata uygun olarak en önemli meselelerinden olan Sağlık Politikaları alanında; BAĞIMLILIK, DEZAVANTAJLI İNSANLAR, YAŞLI, ENGELLİ ve DEPREMZEDE vatandaşlarımıza yönelik inovatif, çözümcül ve gerçekçi sağlık projelerini hayata geçirmek ve bu konuda ülkemizi dünya sağlık örgütünün de belirlediği üst standartlara ulaştırmak istiyorum.

Kırk yıla yakın uzmanlık alanım olarak, mevcut ile gerçekleşen arasında sürekli iyileştirme sağlamayı taahhüt ediyorum. Bu birlik ve beraberlik ruhunu devam ettirmek için, 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin güçlü ve dinamik bir kadrosu olmak istiyorum. Ülkemizin demokratik bir şekilde yönetilmesi, halkımızın refahının artırılması ve ülkemizin uluslararası alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için elimden gelen her şeyi yapacağıma söz veriyorum. Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerleri ve ilkelerine uygun bir şekilde hareket ederek, Türkiye’nin geleceği için çalışmaya devam edeceğim. Bu amaçla, tüm parti üyelerinin ve Türkiye’nin geniş kesimlerinin desteğini bekliyorum.''

Saygılarımla, Uzm.Dr. Kazım DOĞAN