Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Antalya İl Başkanlığı, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 87. Yıldönümünü etkinliklerle kutlayacak.

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanı Nilüfer Deveci’nin sosyal medya hesaplarından ve CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanlığı’nın resmi hesaplarından yayınlanan programa göre;

5 Aralık Pazar günü, Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00’da bir araya gelecek olan Kadın Kolları, Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak, basın açıklaması gerçekleştirecek. Açıklamayı ise CHP Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Nilüfer Deveci yapacak.

Programda yer alan diğer program ise bir Müzikal Belgesel olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 87. Yıldönümünü kutlamak üzere Antalyalıları sanatçı Pınar Ayhan’la buluşturacak.  

“Orada Duruverseydi Zaman” isimli gösteri, sanatçı Pınar Ayhan’dan Yakın tarihimizin Müzikal Belgeseli; 5 Aralık Pazar günü saat 12.00’da Atatürk Kültür Merkezi Aspendos salonunda sahne alacak. Gösteri halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek.

CHP Kadın Kolları Antalya İl Başkanlığı resmi hesaplarından;  “5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı Verilişinin 87.Yıldönümü programımıza davetlisiniz.”  diyerek programa Antalyalıları davet etti.

Programlara kadınların yoğun katılımı bekleniyor.