Antalya Yaşam Hastaneleri’nin Vakıf Şubesi’nde hizmet vermeye başlayan “Onkoloji Merkezi”nin tanıtım toplantısı sonunda AGC Başkanı İdris Taş ve Yaşam Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan, AGC üyeleri ve birinci derecede yakınlarının faydalanabileceği indirim ve işbirliği protokolüne imza attı. Akra Barut Otel’de gerçekleştirilen protokolde öncelikle 5 Milyon Dolarlık son teknoloji ürünü cihaz yatırımlarıyla kanser hastalarına tanı ve tedavi sürecinde önemli katkılar sağlayacak Onkoloji Merkezi ile ilgili bilgilendirme yapıldı.
Toplantı sonrasında Dr. Cemal Özkan ve Yönetim Kurulu’na Antalya’daki yatırımları adına teşekkür eden AGC Başkanı İdris Taş, “ Bu protokol çerçevesinde üyelerimiz bir defaya mahsus olmak üzere ücretsiz olarak sağlık taraması (Check-Up) hizmeti alacaklar. Ayrıca yıl boyunca hem kendileri hem de eş ve çocukları diğer sağlık hizmetlerinden ücretli hastalar yüzde 35; SGK’lı hastalar ise yüzde 25 indirimli olmak üzere faydalanabilecek” diye konuştu.
Yaşam Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Cemal Özkan, protokolün her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade ederek, “Tüm gazeteci dostlarımız için yeni yılda sağlık temenni ediyoruz. Umarız hastalıklarla baş etmek zorunda kalmazsınız ancak böyle bir durumda da Yaşam Hastaneler Grubu olarak yanınızdayız” dedi.