Uyuşturucu madde imal ve ticaretine geçit vermeyen Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu gerçekleştirdikleri operasyonda 725 adet uyuşturucu hap ele geçirdi.

Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda; uyuşturucu madde imal ve ticaretine yönelik Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli F.V. ve B.Y. isimli şahısların ellerinde bulundurdukları uyuşturucu madde haplarını piyasaya süreceklerinin tespit edilmesi üzerine harekete geçildi.

Şüphelilerin Kullandıkları Araçta Arama Yapıldı
Kepez İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince şüpheli şahısların kullanmış oldukları araçta yapılan aramada; 725 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu satışından elde edilen 4.935 Türk Lirası ele geçirildi.

Olayla ilgili şüpheli 2 şahıs gözaltına alınırken yapılan açıklamanın sonunda Antalya Valiliği İl Jandarma Komutanlığınca vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik çalışmaların azim ve kararlılık ile devam edileceği vurgulandı.